Wishlist
Начало / Новини / Jack Whitehall ще води наградите БРИТ на живо

Jack Whitehall ще води наградите БРИТ на живо

25 Март 2021
Jack Whitehall ще води наградите БРИТ на живо

Комикът Jack Whitehall за четвърта поредна година ще бъде домакин на церемонията за водещите музикални награди БРИТ.


Отличията ще бъдат раздадени в лондонската зала O2 Арена на 11-и май, след като коронавирусната пандемия принуди организаторите да отложат церемонията, която по традиция се провежда в средата на февруари.


"За мен винаги е чест, но тази година се чувствам още по-специално. Явно правя нещо както трябва, за да ме канят отново. Това шоу е за да отдадем почит към артистите, правещи музика, която ни помага да преживеем една наистина лоша година. Освен това то предлага отлично извинение да изляза от къщи и да се издокарам с костюм", споделя Jack Whitehall. Той добавя, че тазгодишната церемония ще е важна, тъй като ще отбележи завръщането към музиката на живо, която липсва на всички.


Номинациите за наградите БРИТ ще бъдат оповестени следващата сряда. Въпреки че тепърва предстои да се разберат подробности около тазгодишната церемония, се смята, че тя ще е една от първите водещи прояви с ограничена публика, чиято цел да тества идеята за събиране на повече хора без социално дистанциране.

Миналата седмица стана ясно, че певицата Griff печели приза "Изгряваща звезда" на БРИТ и се очаква тя да се представи със свое изпълнение на наградната церемония. 


*Снимка: www.brits.co.uk

живо наградите jack whitehall води брит
Сподели
Свързани новини