Wishlist
Peggy Gou
Peggy Gou
(It Goes Like) NaNaNa
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Известни футболисти, които обичат залозите

Известни футболисти, които обичат залозите

04 Май 2021
Известни футболисти, които обичат залозите

Обикновено научаваме, че даден играч има страст към залозите, само когато има скандал. ФИФА принципно забранява на футболистите да участват в залози на футбол, но дали това ги спира те да се отдават на страстта си и да харчат хиляди залагайки на най-различни други събития и игри. Бившият футболист на Ливърпул Даниел Стъридж беше въвлечен в сага със залози и наказан да не играе 6 седмици, след като е обвинен за замесен в залози свързани с негов трансфер. В наши дни е изключително всеки да залага от всяка точка на света, какво остава за футболистите, които освен пари имат и познания от играта, както и винаги могат да ползват стратегии за успешни залози. Ето част от много известните с футболните си качества играчи, които се отдават и на страстта си по игри на залози.

1.   Кристияно Роналдо – може ли списък с известни футболисти да не започва със звездата на Ювентус. Определян от много за най-добрия футболист в света, Роналдо със сигурност живее с не малко напрежение и стрес от славата. Той никога не е бил свързван с нелегални залози, а неговата страст е покера. Чрез покера той разпуска част от стреса и напрежението, а освен това се говори, че е много добър в играта. Страстта му по играта на карти идва от дните, когато все още не е звезда, а с приятели играе с часове на покер.

 

2.   Джанлуиджи Буфон – легендарния италиански вратар е също все признат играч на покер. Той често може да бъде видян и в рекламни клипове на букмейкърски компании и казина. Вратар с доказана класа като него е и високо платен, така че той може да си позволи доста от изкушенията на живота, а и както той казва – обичам да живея живота на макс. В миналото той беше свързван с нелегални футболни залози. През 2006 даже беше на косъм да пропусне световно първенство, след като е обвинен в нелегални залагания. По-късно обвиненията падат, а той сам признава, че е залагал на футбол, но когато това е било разрешено за футболистите, преди 2005 година и го е правел винаги легално.

3.   Франческо Тоти – друга италианска легенда, която обича адреналина и риска, но пък едва ли би могъл да се възползва, като обикновените играчи от бонус нов клиент. Неговата страст е предимно покера, като той също участва в рекламни клипове на различни букмейкъри. Той признава, че качествата, които той е проявявал във футболната си кариера, като интелигентност, страст, професионализъм могат да се използват в покера, което го прави една много интересна игра. Тоти остана в сърцата на феновете на Рома, както и на привържениците на скуадра адзура с футболните си качества и лоялността си. Сега вече може да се наслади и на страстта си към покера.

Не е лесно да си звезда, наред със славата и парите има и доста ограничения и стрес. За обикновените любители на спорта и залозите е много по-лесно да играят и залагат свободно, ако искат, докато професионалните спортисти са следени под лупа. 

"Радио Експрес" АД не носи отговорност за дейността на сайта, който е информационен относно дейността на сайтовете, организиращи хазартни игри, за съдържанието на сайта, за други сайтове чрез препратките, които съдържа и пр.

известни футболисти които обичат залозите
Сподели
Свързани новини