Wishlist
Disturbed
Disturbed
The Sound of Silence (Cyril Remix)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Изчезна племенницата на Leigh-Anne Pinnock

Изчезна племенницата на Leigh-Anne Pinnock

24 Юли 2024
Изчезна племенницата на Leigh-Anne Pinnock

Leigh-Anne Pinnock отправи спешен призив в социалните мрежи за помощ в намирането на изчезналата ѝ 13-годишна племенница.

Бившата звезда от Little Mix сподели две снимки на Фейт в нейните истории в Instagram и помоли последователите си да помогнат за откриването на изчезналата тийнейджърка, която за последно беше видяна в Хай Уикъмб, Бъкингамшир в понеделник.

„Моля, споделете. Моята племенница Фейт е изчезнала. За последен път беше видяна да носи черно горнище, черен клинов и раница Jordan в центъра на град Хай Уикъмб“, написа тя. "Моля, споделете, много сме притеснени, тя няма телефон и пари. Полицията е информирана, но тепърва ще я търсят."

Тя завърши поста си, като призова всеки, който има информация за местонахождението на Фейт, да се свърже със сестра й Сиан-Луиз.

Представител на полицията в долината на Темза потвърди, че Фейт е била обявена за изчезнала в понеделник вечерта и „служителите работят, за да я намерят“.

Сиан-Луиз сподели призива на Leigh-Anne и предложи актуална информация във вторник сутринта, като написа: 

„Фейт все още не е открита, благодаря на всички ви за споделянето във всички платформи и ви благодаря за всичките ви съобщения. Ако някой в ​​района на Уикъмб я види, моля, свържете се с мен или се обадете на полицията."

Leigh-Anne е израснала в Хай Уикъмб със Сиан-Луиз и другата си сестра Сайра, преди да стане част от Little Mix в The X Factor през 2011 г.

Leigh Anne


The Voice – We Love Music!       

little mix leigh-anne pinnock племенница
Сподели
Свързани новини