Wishlist
Galantix x David Guetta x 5 Seconds of Summer
Galantix x David Guetta x 5 Seconds of Summer
Lighter
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / INNA е първият румънски изпълнител на Tomorrowland пред 200 000 публика

INNA е първият румънски изпълнител на Tomorrowland пред 200 000 публика

Този уикенд INNA отбеляза поредното значимо събитие в кариерата си

02 Август 2022
INNA е първият румънски изпълнител на Tomorrowland пред 200 000 публика

Inna излезе на сцената на Tomorrowland 2022 пред голяма публика от над 200 000 души. Тя е първият румънски артист, който присъства на сцената на престижното събитие. Талантливата изпълнителка участва в Tomorrowland по покана на Timmy Trumpet (диджей №9 в света, според DJ Mag's Top 100), с когото скоро ще издадат парче, чуто за първи път от присъстващите на концерта. На същата сцена бяха още Dimitri Vegas и Like Mike, диджеи, които са номер 5 в топ 100 на DJ Mag, известни с хитове като ”Reunion”, ”Melody” и много други.

„Беше невероятно изживяване, супер страхотно настроение, изживях моментите на сцената с пълна интензивност, пред голяма, енергична публика, обичаща електронната музика, заедно с Timmy Trumpet, Dimitri Vegas и Like Mike“, споделя INNA .

нова

 Tomorrowland е един от най-големите фестивали за електронна музика в света, организиран ежегодно в белгийския град Boom, на 16 сцени на площ от 75 хектара, като основната сцена се простира на 160 метра и тежи 138 тона. Мегапродукцията върви в 3 поредни уикенда и я посещават над 600 хиляди посетители. С течение на времето Tiesto, Afrojack, Avicii, Basto, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Steve Aoki или Armin van Buuren заемат сцената на фестивала, който се организира от 2007 г.

asdas

INNA, един от най-успешните артисти в Румъния, с впечатляваща международна кариера, достигна нов важен праг: 10 милиарда гледания и стриймвания. Това също е рекорд за румънски изпълнител и потвърждение на репертоар с десетки хитове, известни и оценени по целия свят, със сътрудничество с подходящи румънски и международни артисти като J Balvin, Pitbull, Daddy Yankee, Flo-Rida, Yandel, Alok, Timmy Trumpet, Sofi Tukker и др. През тази година INNA отбеляза и друг успех: тя е изпълнителят с най-много видеоклипове в YouTube (269), надхвърлящи 1 милион гледания в света, според Kworb, но също така и изпълнителят с най-много гледания в YouTube в Европа (с изключение на Великобритания). След като покори европейските музикални класации с хита си „Up“, кралицата на денс музиката INNA пусна нов сингъл „Magical Love“, към който скоро ще пусне и официален видеоклип.

 
С впечатляващ брой хитове зад гърба си и стотици концерти в Европа, Азия, Латинска Америка, САЩ, Канада и Близкия изток, INNA е популярно име в музикалната индустрия. Скорошните сътрудничества с международни артисти, но също и от Румъния, правят INNA един от най-ценените артисти. Песни като "Up" feat. Sean Paul или "Tare" с The Motans са само няколко примера за скорошни проекти, които щурмуваха класациите за хитова музика. Изпълнителката се радва на над 7,6 милиона месечни слушатели в Spotify и над 4 милиарда гледания в YouTube, само на собствения си канал. Последният сингъл „Up“, издаден в сътрудничество с ямайския рапър Шон Пол, събра над 100 милиона гледания в YouTube и над 43 милиона стриймвания в Spotify.

Inna Tomorrowland
Сподели
Свързани новини