Wishlist
Taylor Swift ft. Post Malone
Taylor Swift ft. Post Malone
Fortnight
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Timbaland представи нов сингъл и видеоклип

Timbaland представи нов сингъл и видеоклип

26 Октомври 2023
Timbaland представи нов сингъл и видеоклип

Четирикратният носител на наградата "Грами", емблематичният продуцент, автор на песни и изпълнител Timbaland представи нов сингъл и видеоклип, озаглавени "My Way" с Anna Margo.  За пореден път Timbaland се появява с класически бийт, запазил всички отличителни белези на неповторимото си звучене. Това е идеалният дебют за изгряващата певица от Лос Анджелис, наскоро подписала договор с Mosely Music Group, Anna Margo. В придружаващата я визуализация Timbaland застава зад пулта на домашно парти, а Anna блести в центъра на вниманието. От впечатляващата хореография до мода от деветдесетте години, клипът моментално завладява.

"Anna е специална, тя е автор, продуцент, певица, режисьор. Има всичко необходимо, за да бъде суперзвезда. Запомнете думите ми.", казва Timbaland.

Докато Anna работи по последните щрихи на предстоящия си EP проект, приятел ѝ предлага да влезе в Tik Tok, за да гледа на живо Timbaland и именно тази виртуална среща дава началото на сътрудничеството им. Публиката чу за първи път "My Way" по-рано този месец, когато тя звучеше по време на 6-та седмица на NFL Monday Night Football. "My Way" следва премиерата на последното парче на Timbaland и най-горещото завръщане на годината - "Keep Going Up" с участието на Nelly Furtado и Justin Timberlake.

timbaland
Сподели
Свързани новини