Wishlist
Начало / Новини / ILIRA пусна новия си сингъл "Look At Me Now"

ILIRA пусна новия си сингъл "Look At Me Now"

21 Август 2023
ILIRA пусна новия си сингъл "Look At Me Now"

Многократно награждаваната певица и авторка на песни ILIRA пусна новия си сингъл "Look At Me Now", който хвърля светлина върху манипулацията в една връзка. Чрез текстове си ILIRA навлиза в собствените си преживявания, разказвайки както за трудните моменти, през които е преминала, така и за вътрешната сила и прошката. "Look At Me Now" е четвъртото парче от новото ѝ EP, което ще излезе по-късно тази година.

"Това е химн за мен самата и за момента, когато отново започнах да се доверявам на другите, но най-вече на самата себе си. Но също така е и окуражаващ химн за всички хора, които са се сблъскали с такъв вид насилие и са го преодолели, като са прегърнали истинската си същност. След като преминах през тежък период с човек, който използваше манипулацията като инструмент, реших да не се превръщам в жертва, а да се развивам, да уча, да се образовам по този въпрос и да стана всичко, което другият човек не искаше да бъда - уверена и щастлива, " казва ILIRA.

Забележителната кариера на ILIRA включва над 500 милиона стрийма, златни и платинени награди, концерти пред 80 000 души и успехи в международни класации. Като най-стриймваната жена изпълнител в Швейцария, ILIRA си е сътрудничила с известни диджеи и продуценти като Tiesto, Galantis, Alle Farben и Cheat Codes. С пускането на последния си сингъл "Look At Me Now" певицата продължава да привлича нови фенове с отдаденост, талант и заразителна енергия. 

ilira
Сподели
Свързани новини