Wishlist
Начало / Новини / Илезе първият трейлър на "Жокера 2" с Lady Gaga

Илезе първият трейлър на "Жокера 2" с Lady Gaga

10 Април 2024
Илезе първият трейлър на "Жокера 2" с Lady Gaga

Почти пет години от излизането на "Жокера", неговото дългоочаквано продължение идва скоро, след като току-що излезе първият трейлър.

Warner Bros. току-що пуснаха първия трейлър към "Joker: Folie à Deux", чиято премиера ще бъде в британските кина от 4 октомври. 

Хоакин Финикс ще влезе отново е ролята на емблематичния злодей на DC, роля, която му донесе Оскар за най-добър актьор.
Във втория филм обаче героят на Артър Флек/Жокера вече не е сам, а се обединява със своята приятелка и любовница от комиксите, Харли Куин, която се играе от Lady Gaga.

Трейлърът подсказва, че режисьорът и съсценарист Todd Phillips леко се е отклонил от историята за произхода на Харли Куин от DC, в която тя е психолог в Arkham в Готъм Сити.

Във "Folie à Deux" изглежда, че самата Харли Куин е пациент в психиатричното заведение, където се сближава с героя на Финикс.

Gaga може да бъде чута в трейлъра да казва думите: „Аз съм никой. Не съм направила нищо с живота си като теб“, може би имайки предвид масовите безредици и насилствените убийства, причинени от Артър във филма от 2019 г.

Трейлърът показва сцени, включващи танци, сценични изпълнения и драматична сцена, в която Артър/Жокера е наведен над микрофон под светлината на прожекторите.

Въпреки това, когато трейлърът беше в CinemaCon в Лас Вегас вчера, режисьорът поясни, че това не е изцяло мюзикъл, но музиката ще бъде „съществен елемент“ към филма.

Към актьорския състав за втория филм ще се присъединят още ирландският актьор Брендън Глийсън, англо-ирландският комик Стив Куган, Катрин Кийнър от "Get Out" и Кен Лунг, известен с ролите си в „Изгубени“, „Междузвездни войни: Силата се пробужда“ и „Семейство Сопрано“.

The Voice - We Love Music!      

lady gaga Жокера
Сподели
Свързани новини