Wishlist
David Guetta & OneRepublic
David Guetta & OneRepublic
I Don't Wanna Wait
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Lady Gaga не дължи награда на жената, обвинена в кражба на кучетата ѝ

Lady Gaga не дължи награда на жената, обвинена в кражба на кучетата ѝ

11 Юли 2023
Lady Gaga не дължи награда на жената, обвинена в кражба на кучетата ѝ

Съдия постанови, че Lady Gaga не дължи награда на жената, обвинена в кражба на кучетата ѝ.

Според съдебни документи, получени от TMZ, съдия Holly J.Fujie издаде решение в понеделник, което отхвърли жалба, подадена от Jennifer McBride - която пледира, че не е оспорва обвинението, според което е получила откраднатите кучета. 

През 2021, Ryan Fischer, който разхождаше кучетата на певицата, беше прострелян и почти убит, в опит за грабеж на домашните любимци на певицата. 

McBride твърди, че Gaga - чието истинско име е Stefani Joanne Angelina Germanotta - е предложила награда от 500 000 долара (400 000 паунда) за двата си френски булдога. McBride каза, че въпреки обвинението във връзка с кражбата на кучетата, тя трябва да получи наградата за връщането им.

През февруари 2021 г. двата френски булдога на Lady Gaga, Koji и Gustav, бяха отнети от Ryan Fischer при грабеж с оръжие. По-късно петима души бяха обвинени във връзка с обира, включително стрелецът James Howard Jackson и жалбоподателят Jennifer McBride.

Дни след като Jackson стреля по Fischer, Gaga предложи награда за връщането на кучетата. McBride върнала Koji и Gustav в полицията и попитала за наградата, твърдейки, че ги е намерила вързани за стълб.

Първоначално полицията каза на медиите, че McBride изглежда не е свързана с престъплението, но по-късно я свърза с обира и я обвини по едно обвинение за получаване на откраднато имущество и по едно обвинение за съучастие след кражбата. Тя е осъдена на две години пробация.

Jackson се призна за виновен през декември и беше осъден на 21 години затвор за стрелбата по Ryan Fischer.

lady gaga
Сподели
Свързани новини