Wishlist
Playmen ft. Klavdia
Playmen ft. Klavdia
Movin' Too Fast
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / И Кристина Агилера ще пее във Вегас

И Кристина Агилера ще пее във Вегас

11 Октомври 2023
И Кристина Агилера ще пее във Вегас

Кристина Агилера е поредната поп икона, получила покана да направи поредица от концерти в Лас Вегас! Сериите ще започнат в навечерието на Нова година и бъдещите дати се очаква да бъдат обявени по-късно тази седмица.

„Очаквам с нетърпение да представя в Лас Вегас ново шоу, което съчетава музика, изтънченост и изкуство по начин, който никога не съм показвала досега“, каза Агилера в изявление за Billboard. „Това, което харесвам в интимността във Voltaire at The Venetian Resort, е колко близка мога да бъда с публиката … един наистина модерен обрат в изживяването на изпълнението.“

Основателят на Voltaire, Майкъл Грубер, добави, че целта му за мястото е да създаде „преживявания на суперзвездни артисти в Лас Вегас“ и „невероятно талантливата“ Агилера ще помогне „да се подчертае това изживяване“. Новина идва около година след като беше разкрито, че се работи по документален филм, който проследява кариерата и личния живот на Агилера. „Кристина Агилера е един от най-емблематичните артисти на нашето време, чиято музика е вдъхновила милиони хора по света“, каза режисьорът на филма Тинг Пу в изявление тогава. „За мен е истинска чест да разкажа историята на човека, който стои зад музиката.” Според съобщение за пресата, Агилера е документирала живота си през последните 18 месеца в различните си изпълнения, пътувания и събития.


 

Сподели
Свързани новини