Wishlist
Arilena Ara
Arilena Ara
Nentori (Bess Remix)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / HUGEL & Benjamin Ingrosso нагорещяват лятото с “Black & Blue”

HUGEL & Benjamin Ingrosso нагорещяват лятото с “Black & Blue”

23 Май 2022
HUGEL & Benjamin Ingrosso нагорещяват лятото с “Black & Blue”

HUGEL е от Марсилия, Южна Франция, така че знае какво означава лято в града: горещо. И това е вярно за температурите, но и за цялостното усещане. Когато улиците се напълнят с енергия, оскъдно облечени хора с висока енергия, питиета в ръце и музика до късно вечер, животът придобива все повече смисъл. С този образ наум се впускаме към “Black & Blue”, новата колаборация на HUGEL с шведксата поп звезда Benjamin Ingrosso. И веднага го усещаме: този трак ще бъде ключова съставка в плейлистите това лято.

Свежи хаус вълни, китари, леки мелодии и чувствените вокали на Benjamin Ingrosso – “Black & Blue” е перфектния свеж трак за горещ летен ден. Изгарящите павета под краката ни се превръщат в плажен пясък, морето пред нас и бара на плажа с освежаващи напитки ни чакат от ляво. Да не споменаваме и този красив флирт, който ни побърква по най-красивия начин: “The way you touch me / Keeps me up all night”, пее Benjamin Ingrosso, напълно осъзнат, че цялата тази афера вероятно няма да завърши добре за него: “The way you got me feeling / Beating my heart / Black and blue”. Но е лято и животът е сега. Все пак има достатъчно време за разбити сърца през есента!

Наскоро направих клубни хитове и усетих, че е време да се завърна с подходяща песен“ споделя HUGEL. Когато срещнах Benjamin в студиото ни във Франкфурт, незабавно се напаснахме по отношение на музика и като хора. И двамата харесваме R’n'B и това, в комбинация с фънки денс бийт, доведе до ‘Black & Blue’. Тази песен е истинска и пълна с емоции. Със сигурност още повече ще сгорещи вашето лято“

 

Написахме ’Black & Blue’ по време на пътуване до Франкфурт миналата година и в този ден имах огромно усещане“, спомня си Benjamin Ingrosso.  Написахме я много бързо с вдъхновение от Kylie Minogue и много диско настроение! После отидохме за чудесна италианска паста с вино. Беше страхотен ден. Обичам тази песен!

“Black & Blue“ е първата официална колаборация между френския DJ/продуецнт и изпълнителя и актьор от Швеция. Песента следва скорошната колаборация на  HUGEL, “Castle”, с Alle Farben.лятото benjamin black blue ingrosso hugel нагорещяват
Сподели
Свързани новини