Wishlist
Disturbed
Disturbed
The Sound of Silence (Cyril Remix)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Hozier издава EP-то "Unaired"

Hozier издава EP-то "Unaired"

19 Август 2024
Hozier издава EP-то "Unaired"

Наскоро Hozier отбеляза първият си номер 1 хит в Обединеното кралство със сингъла „Too Sweet“, побеждавайки Beyoncé и Benson Boone. В момента песента има огромните 1,6 милиарда стрийма в световен мащаб, а видеото към нея е номинирано за най-добра алтернативна песен на предстоящите MTV VMAs.

Сега ирландският певец издава втора част с нечувани досега парчета в EP-то – "Unaired". Водещият сингъл е озаглавен „Nobody's Soldier“ и бе представен на живо пред развълнуваната публика на Lollapalooza по време на главния сет на Hozier на сцената Bud Light в Чикаго на 1 август. "Unaired" съдържа три неиздавани песни, първоначално записани по време на сесиите за албума "Unreal Unearth", който е номер 1 по продажби в Обединеното кралство и надминава целия британски Топ 5 в седмицата на издаване. Освен „Nobody's Soldier“, EP-то включва “July” и  “That You Are” с участието на завладяващата сирийско-американска фолк изпълнителка Bedouine.

В бележка до феновете Hozier казва:

„Скъпи мои , искам да благодаря на всеки един от вас за всичко през изминалата година. За мен беше привилегия да пътувам и да бъда посрещнат с толкова много любов и подкрепа. Това беше много специален момент за мен, искрено благодаря на всички. „Nobody's Soldier“, която някои от вас може би вече са чули на живо, „July“, сестринската песен на „Wildflower and Barley“, написана в очакване на отминаването на пандемията, и „That You Are“, песен, която имах щастието да напиша с Bedouine в Лос Анджелис. Искрено се надявам да ви харесат тези допълнителни песни. Още веднъж ви благодаря за подкрепата, надявам се скоро да видя някои от вас на концерт!“

The Voice – We Love Music!    

hozier unaired
Сподели
Свързани новини