Wishlist
Начало / Новини / Holy Molly ни изпраща в друга вселена с „No Plan (Yo)“

Holy Molly ни изпраща в друга вселена с „No Plan (Yo)“

Видеото е пътуване през паралелно измерение

05 Октомври 2024
Holy Molly ни изпраща в друга вселена с „No Plan (Yo)“

Holy Molly ни отвежда в жизнен свят, пълен с енергия и творческа свобода в новото видео към „No Plan (Yo)“. С експлозивна смесица от визуални стилове, завладяваща  хореография и футуристична обстановка, Holy Molly сякаш стъпи в пространство, където обичайните правила вече не съществуват и единственият закон е да бъдеш увлечен от ритъм и емоция.

Видеото е пътуване през паралелно измерение, вселена, която се противопоставя на логиката и гравитацията, където всяко движение и всеки кадър изгражда неочаквана история. От хипер стилизирани градски пейзажи до сюрреалистични танцови сцени, всичко се усеща като извадено от електрически сън, където ритъма на песента се смесват хармонично с естетиката.

Визуализацията е режисирана, редактирана и постпродуцирана от Isabella Szanto, с Paul Tatcu директор на фотографията (DOP), Mihai Iancu продуцент и Bogdan Zamonea първи асистент режисьор (AD). Визията на Holy Molly е създадена от Claudiu Burca (грим), Cristina Calara (протезен грим), Livia Berceanu (коса), Anca Stăruială (стайлинг) и Maria Schifirnet (нокти).

 

Повече за Holy Molly:

Holy Molly е певица, текстописец и актриса, известна със своя мощен глас и завладяващи текстове. Тя се смята за изгряваща звезда в румънската музикална индустрия и извън нея. Нейният сингъл „Shot a Friend“ ѝ донесе нова публика и златен рекорд, тъй като песента оглави класациите в Полша и бившите съветски републики, продължавайки международния успех на хитове като „Menage a Trois“, „Back to Her“ и „ Twinkle Twinkle". След това издаде хита "Plouă" в сътрудничество с Tata Vlad, който достигна номер едно в румънските радио класации. Нейният сингъл „Watch Me“ също остава в топ 10 на румънския радио Airplay за няколко седмици, превръщайки се в една от най-слушаните песни по това време, докато „Sunday Night“ достига номер три в класациите на полските радиостанции. През 2023 г. тя издаде песента „Totul meu“ заедно с ADI, която оглави радио класациите и беше песен номер едно в TikTok в Румъния, превръщайки се в най-използваната песен на годината. Освен това тя пусна дебютното си EP, озаглавено „Liliac“. Тази година нейният сингъл „Freaks in Town“ предизвика интерес в Турция, тя си сътрудничи с Randi върху „Somnambul“ и издаде песента „12345678“, която от предизвикателство в TikTok се превърна в хит.

The Voice - We Love Music

new4u holy molly no plan (yo)
Сподели
Свързани новини