Wishlist
Joezi ft. Coco & Pape Diouf
Joezi ft. Coco & Pape Diouf
7 Seconds
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / "Favourite Song" на Holly Molly е на път да подпали дансинга!

"Favourite Song" на Holly Molly е на път да подпали дансинга!

06 Април 2024
"Favourite Song" на Holly Molly е на път да подпали дансинга!

Подгответе се да усилите звука и да излезете на дансинга, защото Holy Molly издава нов наелектризиращ сингъл, носещ заглавието "Favourite Song"! Тази високоенергичнa песен гарантирано ще стартира партито със своите заразителни ритми и завладяващи мелодии. От началото до края мощните вокали на Holy Molly ще ви накарат да пеете заедно и да се забавлявате. "Favourite Song" e е най-добрият химн за любителите на музиката навсякъде. Така че усилете звука, отпуснете се и се пригответе да направите "Favourite Song" вашият нов парти химн!

Песента е написана от Holy Molly, Marius Dia, Alex Parker, Maxim Fadeev и Bastien. Продукцията е дело на Alex Parker

"За мен е чест да създам римейк на песен, която е в главата ми още от детството. "My Marmalade" беше световен хит, така че беше естествено за мен да я включа в моята музика. "Favourite Song" е създадена за да ви накара да се чувствате добре, да усещате свобода, да се чувствате диви и страстни. Тя е глътка свеж въздух, това е песен, която може да слушате докато се гримирате за парти. Благодаря ви за слушанията, вие означавате света за мен!", каза Holy Molly.

Holy Molly е певица, текстописец и актриса, известна със своя мощен глас и завладяващи текстове. Изпълнителката е смятана за изгряваща звезда в румънската музикална индустрия. През цялата си кариера тя си сътрудничи със значими имена в индустрията, като LIZOT, Cosmo & Skoro и Shanguy, което я изстреля в най-известните плейлисти на Spotify. Нейният сингъл „Shot a Friend“ ѝ спечели нова база от фенове, тъй като песента достигна първото място в класацията за най-слушани песни в Полша . След международния си успех с песни като "Menage a Trois", "Back to Her", "Twinkle Twinkle" и "Shot a Friend", изпълнителката издаде хита "Plouă" в сътрудничество с Tata Vlad, песен, която се изкачи до номер едно в специализираните музикални класации на радиостанциите в Румъния. Нейният сингъл „Watch Me“ също успя да се задържи няколко седмици в Top 10 Airplay Radio в Румъния, превръщайки се в една от най-слушаните песни през този период. "Sunday Night" достигна трета позиция в Радио класацията в Полша. Едно от скорошните ѝ сътрудничества, заедно с ADI за „Totul meu“, се изкачи до челната позиция като една от най-слушаните песни по радиото в Румъния, а също така привлече вниманието на потребителите на TikTok, където бяха над 400 000 видеоклипа създадено. Освен това изпълнителката представи дебютното си EP, озаглавено „Liliac“, а неотдавнашният ѝ сингъл „Freaks in Town“ предизвика фурор в Турция.

The Voice - We Love Music!    

new4u holy molly favourite song
Сподели
Свързани новини