Wishlist
Начало / Новини / Harry Styles срещна неодобрение заради речта си на наградите Грами

Harry Styles срещна неодобрение заради речта си на наградите Грами

07 Февруари 2023
Harry Styles срещна неодобрение заради речта си на наградите Грами

Harry Styles беше разкритикуван заради речта си по време на наградите Грами, след като каза, че на хора като него не се случва много често да бъдат награждавани. 

Поп звездата спечели Албум на годината за третия му студиен опит "Harry's House". Записът грабна и наградите Най-добър вокален поп албум и Най-добро техническо изпълнение на некласически албум.

Приемайки наградата Styles каза, че е бил много вдъхновен от всички номинирани в категорията и слуша всеки един от тях, когато е сам. 

"Важно е да запомни, че няма такова нещо като най-добра музика. Не мисля, че някой от нас стои в студиото правейки решения базирани на това дали ще спечелим нещо или не. Това не се случва много често на хора като мен и това е толкова хубаво. Благодаря ви много."

Въпреки това речта на Styles привлече критика, защото изглежда изпълнителят пренебрегва статуса си на богат, бял мъж. 

"Да каже това като бял британец, който е излизал с най-красивите жени в Холивуд и най-големият му акт на бунт е носенето на пайети и лак за нокти е възмутително", пише потребител в Twitter

"Styles влезе в историята утвърждавайки се като първият богат бял и хетеросексуален мъж, който лакира ноктите си, за да спечели Грами в историята на музиката, поздравления!" , добавя друг.

"Harry каза, че това не се случвало на хора като него. Господине, вие сте бяла поп звезда от мъжки пол. Моля ви се. Наградите Грами съществуват заради хора като вас..."

Други обаче защитиха изпълнителят: "Не разбирам омразата към Harry Styles заради това, че е спечелил Албум на годината. Албумът му е невероятен. Цялото му съществуване е посветено на това да бъде добър с другите независимо от цвета на кожата, половата идентичност и сексуалност."

harry styles
Сподели
Свързани новини