Wishlist
Chris Brown
Chris Brown
Under The Influence
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Harry Styles покани украински бежанци на концерта си в Полша

Harry Styles покани украински бежанци на концерта си в Полша

05 Юли 2023
Harry Styles покани украински бежанци на концерта си в Полша

Harry Styles покани три украински бежанци на концерта си в Полша. Изпълнителят си съдейства с International Rescue Committee (IRC), за да покани бежанци от Украйна да присъстват на турнето му "Love On Tour" миналия уикенд.

Maryna, нейната дъщеря Daria и тяхната приятелка Daria Kathina, които след руската инвазия са се преместили да живеят в Сосновец, Полша, посетиха концерта на суперзвездата. 

"След като бяхме принудени да напуснем дома ни в Украйна минала година, беше предизвикателство да се приспособим към живота в нова държава - особено за дъщеря ми Daria, и 10-годишният ми син. Благодарна съм на Harry Styles и IRC, които ме подкрепиха да преследвам мечтаната ми кариера в Полша, за това, че ни дадоха шанс да забравим грижите си за една нощ и че пяхме и танцувахме на концерта", споделя Maryna.

Maryna, която е амбициозен шофьор на трамвай, и Daria, са напуснали родния им град Миколаев през юли 2020 и са намерили убежище в Сосновец, за да изградят живота си отново с помощта на IRC

Междувременно Harry ще се насочи към Франкфурт, Германия, за два концерта в сряда и четвъртък. После ще отпътува за Виена, Австрия, за участие в събота.

harry styles
Сподели
Свързани новини