Wishlist
Calvin Harris & Rag'n'Bone Man
Calvin Harris & Rag'n'Bone Man
Lovers In a Past Life
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Harry Styles покани тенисистката Elina Svitolina на свое участие

Harry Styles покани тенисистката Elina Svitolina на свое участие

11 Юли 2023
Harry Styles покани тенисистката Elina Svitolina на свое участие

Harry Styles покани тенисистката Elina Svitolina на концерт, след като тя пропусна едно от неговите шоута заради тенис турнира Уимбълдън.

Изпълнителят покани украинската тенисистка на един от концертите си, след като плановете ѝ да отиде на негов концерт във Виена пропаднали. 

28-годишната Elina победи американката Sofia Kenin по време на Уимбълдън миналият петък и така се класира за четвъртия кръг на турнира. 

Официалният профил на Уимбълдън в Instagram, публикува дилемата в социалната мрежа. Постът беше забелязан от Harry, който остави следния коментар: "Поздравления! Имаме още четири концерта, добре дошла си на всеки един от тях. Успех с турнира."

Щедрото предложение дойде, след като спортистката подари оригиналните си билети на украинката Anna Tilniak и малкия ѝ син David.

"Хей, хора, трябваше да отида да видя концерта на любимия ми @harrystyles във Виена утре...но Уимбълдън промени плановете ми. Някой иска ли да отиде? Имам два билета", написа Elina в социалните мрежи.

Anna и нейното дете присъстваха на шоуто и го документираха в Instagram, като написаха: „Снощи нямах планове за събота, но Вселената подготви нещо за нас!“

Следващият концерт на Harry ще бъде в сряда в Барселона, Испания. Турнето му ще приключи в Реджо Емилия, Италия на 22 юли.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wimbledon (@wimbledon)

 

harry styles
Сподели
Свързани новини