Wishlist
David Guetta & Kim Petras
David Guetta & Kim Petras
When We Were Young (The Logical Song)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Harry Styles е отказал роля във филма "Малката русалка"

Harry Styles е отказал роля във филма "Малката русалка"

12 Април 2023
Harry Styles е отказал роля във филма "Малката русалка"

Режисьорът на филма на Disney "Малката русалка" разкри, че Harry Styles е отказал роля във филма защото е търсил участие в по-сериозни и мрачни проекти. 

На изпълнителят на "As It Was" е била предложена ролята на принц Ерик в римейка на класическата детска приказка с участието на певицата Halle Bailey. Въпреки това, носителят на "Грами" отказал ролята. 

Rob Marshall, режисьор на "Малката русалка", споделя пред Entertainment Weekly, че се е срещнал със Styles и той се е държал прекрасно.

"Какво чудесно момче", казва Marshall. "Но в крайна сметка, той усети, че иска да прави други филми, които бяха някак по-мрачни."

Последните роли на Styles включват участия в романтичния филм "My Police Man" и психологическият трилър "Don't Worry Darling".

"Той търсеше филм извън музикалния жанр. Беше много забавна идея, но в края на краищата нещата се случват с причина. Радвам се, че имам двама млади, нови хора във филма", казва режисьорът. 

Harry искаше да изиграе Elvis Presley в номинирания за "Оскар" филм на Baz Luhrmann "Elvis", но режисьорът не е бил склонен да вземе интернационална звезда за ролята. 

Междувременно Styles сподели пред Rolling Stone, че в момента не търси роли в киното, тъй като в момента се занимава със световно турне. 

През септември Disney пусна официалния трейлър на "Малката русалка". Саундтракът на лентата ще включва четири нови песни, по които работят Lin-Manuel Miranda и Alan Menken.

"Малката русалка" ще излезе по кината на 26 май.

harry styles
Сподели
Свързани новини