Wishlist
Disturbed
Disturbed
The Sound of Silence (Cyril Remix)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Harry Styles беше разтърсен от преследвача си

Harry Styles беше разтърсен от преследвача си

25 Януари 2024
Harry Styles беше разтърсен от преследвача си

Harry Styles беше разтърсен от действията на преследвача си.

Смята се, че изпълнителят е бил тормозен от жена, която е обвинена в причиняването му на сериозна вреда и страдание.

35-годишната Myra Carvalho се появи в съда във вторник, където стана ясно, че е тормозила и преследвала звездата, причинявайки на Styles сериозна тревога и безпокойствие. 

Обвинението добави, че предполагаемите ѝ действия са имали „съществен неблагоприятен ефект“ върху „обичайните ежедневни дейности“ на Harry според доклади на The Sun.

Тя е задържана под стража и ще се яви пред съда на 20 февруари.

Съобщава се, че 29-годишният Harry е бил в Северен Лондон след почивка с приятелката си Taylor Russell, когато е бил посетен от жената.

„Harry беше наистина разтърсен“, каза източник пред The Sun. „Той беше прекарал началото на месеца в Ангуила с Taylor и James Corden и имаше страхотна почивка. Това се случи малко след като се върна. Harry просто иска да продължи както обикновено, но това е тревожно."

Harry е бил мишена на преследвач и преди. През 2022 г. 29-годишната Diana Tarazaga-Orero проникна насила в дома му. Съобщава се, че това е довело до повишаване на сигурността на певеца, включително наемане на нощен пазач и инсталиране на паник брава на вратата на спалнята му.

 

harry styles
Сподели
Свързани новини