Wishlist
Becky Hill ft. Sonny Fodera
Becky Hill ft. Sonny Fodera
Never Be Alone
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Halsey с нов поп-рок албум и филмово преживяване

Halsey с нов поп-рок албум и филмово преживяване

22 Юли 2021
Halsey с нов поп-рок албум и филмово преживяване

Halsey представи предстоящия си четвърти студиен албум If I Can’t Have Love, I Want Power с продуценти Trent Raznor и Atticus Ross – известни като групата “Nine Inch Nails”.

Дуото са и композитори на драмата на Netflix - Mank и носителя на Оскар и Златен Глобус за „Най-добър саундтрак“ – анимацията Soul.

Halsey разкри албума чрез тринадесетминутен трейлър, в който мълчаливо върви през коридорите на Музея на Изкуството “Метрополитън” в Ню Йорк, докато не достига покрита картина, която се оказва нейн ренесансов портрет, изобразена като „Мадоната с младенеца“. В типчен за изпълнителката стил всичките й албуми са същински произведения на изкуството и If I Can’t Have Love, I Want Power е олицетворението на това.

Освен трейлъра за релийза, Halsey пусна и трейлър за предстоящата филмова продукция към него, която ще излезе на същата дата. Епичната ренесансова концепция разказва за радостите и ужасите на една жена, за бременността и раждането. Теми, които в последните няколко месеца изключително много вълнуват изпълнителката.


Снимка : Instagram @iamhalsey

halsey албум нов преживяване поп-рок филмово
Сподели
Свързани новини