Wishlist
Начало / Новини / Disney обявиха нови дати за филмовите си премиери

Disney обявиха нови дати за филмовите си премиери

04 Април 2020
Disney обявиха нови дати за филмовите си премиери

От студиото Disney обявиха новите дати за очаквани филмови премиери, които бяха отложени заради коронавируса, включително "Мулан" и "Черната вдовица". Промените доведоха и до изменения в кинографика на Disney за следващата годинаКомпанията търпи огромни щети заради пандемията. Тематичните паркове на компанията бяха затворени, круизната линия е спряна. Отложени са и всички спортни събития, без които е под въпрос оцеляването на спортния канал ESPN, собственост на Disney. Компанията обяви по-рано през седмицата, че пуска в отпуск всички свои служители, чиято работа не е необходима в момента, считано от 19-и април.

"Mulan", който трябваше да се завърти по кината през март, сега ще се появи по екраните на 24-и юли.

 "Черната вдовица", която очаквахме с нетърпение на 1-и май, се мести чак за 6-и ноември.

 "Круиз в джунглата", който е базиран на известния тематичен атракцион в парка Disneyland, вместо на 24-и юли тази година ще излезе на 30 юли 2021 г.

 "Artemis Fowl" няма да излезе по кината на 29-и май, а ще се излъчи на същата дата в новата стрийминг услуга на компанията. Анимацията "Напред" също направи премиерата си там.

Заради забавянето в появата на "Черната вдовица", другата амбициозна продукция на студиото, "Eternals", сега се мести на 12 февруари 2021 г.

Продукциите са част и от киновселената на Marvel, заради което и техният план търпи реорганизация.


 "Шанг Чи и легендата за десетте пръстена", "Доктор Стрейндж и мултивселената на лудостта" и "Тор: Любов и гръмотевици", които трябваше да излязат следващата година, също се отлагат във времето.

нови премиери disney дати обявиха филмовите
Сподели
Свързани новини