Wishlist
Начало / Новини / Gon Haziri, Andrew Dum & Eneli с нов хит "Bittersweet"

Gon Haziri, Andrew Dum & Eneli с нов хит "Bittersweet"

29 Март 2020
Gon Haziri, Andrew Dum & Eneli с нов хит "Bittersweet"

За първи път в българския музикален ефир през уикенда се завъртя новото парче на румънския диджей Andrew Dum.  Имайки оптимистично темпо, „Bittersweet“ е танцова песен, която съчетава перфектно своя фънки звук със закачливи текстове. Тракът бе излъчен първо в ефира на радио The Voice, в първите часове на 28 март.

Това е „приказка за отношенията“ с всичко, което е между доброто и лошото. Изгряваща звезда на сцената на електронната музика в Румъния и не само, Andrew Dum с естествения си талант, успява да „вдъхнови“ с оригиналния си стил и гласовете, които използва, за да ви примамва в своите песни и миксове.


Gon Haziri е един от най-търсените диджеи на момента. Ремиксите му за изпълнители като Arilena Ara и Kanita събират десетки милиони гледания в световната платофмра за видеосподеляне. Той беше част от най-големия фестивал в Косово, който се организира от семейството на Dua Lipa

Eneli е певица от малък град в Румъния, която има първа си среща с музиката на 5-годишна възраст, когато се присъедини към църковния хор от родния си град. 9 години по-късно, когато тя е на 14, започва да учи музика в училище по изкуства в нейния роден град. В момента Eneli е едно от най-разпознаваемите лица в румънската музика, след като през годините участва в проекти на Vanotek и Mahmut Orhan. Хитът ѝ с Manuel Riva "Mhm Mhm" пък стана един от най-излъчваните в България през 2016-та, а освен това направи своя пробив и в престижната класация на Billboard.

нов хит gon haziri andrew dum eneli bittersweet
Сподели
Свързани новини