Wishlist
Alan Walker, Daya
Alan Walker, Daya
Heart over Mind
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / "Годзила срещу Конг" - кой ще победи?

"Годзила срещу Конг" - кой ще победи?

25 Януари 2021
"Годзила срещу Конг" - кой ще победи?

Две легендарни екранни чудовища влизат в епичен сблъсък в новия трейлър на филма "Годзила срещу Конг", който се очаква в кината и по HBO Max на 26-и март. 

Лентата е четвърто продължение от серията на Legendary Pictures, която включва "Годзила" от 2014 г., "Конг: Островът на черепите" от 2017 г. и "Годзила: Кралят на чудовищата" от 2019 г.

Според описанието на филма Конг и неговите защитници, хората, ще се отправят на опасно пътешествие, за да открият неговия истински дом, а едно малко сираче на име Джия развива уникална и силна връзка с него. Неочаквано обаче те се оказват на пътя на разярената Годзила, която сее разруха по цялата планета. "Епичният сблъсък между титаните, предизвикан от невиждани сили, е само началото на мистерията, която се крие дълбоко в недрата на Земята", се казва още в синопсиса. 

Във филма участват Millie Bobbie Brown, Kyle Chandler, Zhang Ziyi, Alexander Skarsgard, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Eiza González, Julian Dennison и Jessica Henwick.

Продукцията с режисьор Adam Wingard трябваше да излезе още през пролетта на миналата година, но беше отложена, както се случи с много други премиери заради пандемията. След като няколко пъти беше обявявана нова дата и след това се налагаше промяна, накрая "Годзила срещу Конг" стана част от предизвикалия спорове в киносредите план на студиото Warner Bros., което обяви, че всичките му нови филми през 2021  г. ще излизат едновременно в кината, които са отворени, и в стрийминг услугата HBO Max.

*Снимка: Twitter

срещу кой годзила конг победи
Сподели
Свързани новини