Wishlist
Gianni Romano & Emanuele Esposito ft. Helen Tesfazghi
Gianni Romano & Emanuele Esposito ft. Helen Tesfazghi
It's Not Right
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Lizzo срещу бодишеймърите

Lizzo срещу бодишеймърите

15 Юни 2020
Lizzo срещу бодишеймърите

Рапърката Lizzo се изправя срещу бодишеймърите в ново видео, в което я виждаме да тренира вкъщи.

Тя е активист за позитивен боди имидж и отдавна не се поддава на критиките относно теглото и вида й. В TikTok клип, Lizzo опровергава разбирането, че plus size моделите не правят успражнения и казва на хейтърите да погледнат първо себе си преди да съдят другите. 

Там виждаме част от нейната тренировка - тя се качва на велоаргометър, прави клекове и скача на въже. Във войсоувъра пък я чуваме да казва:

"Е, аз тренирам редовно вече цели 5 години. Някои от вас може би ще се изненадат от това, че не го правя, за да се впиша в идеалите ви за перфектно тяло. Аз тренирам, за да имам тялото, което за мен самата е перфектно. И знаете ли какво е то? Не ви влиза в работата, защото аз съм красива и силна, върша си работата и се чувствам добре. Така че следващия път, когато искате да съдите някой, независимо дали той пие смутита с кейл или яде McDonalds, тренира или не тренира, защо не погледнете себе си и не помислите са своето тяло? Защото здравето не се определя само от това как излгеждаме външно. Здравето се случва и вътре в нас. А много от вас имат нужда да се пречистят отвътре. Namaste и хубав ден." - завършва тя.


Вижте тази публикация в Instagram.

Bad bitch... eats her rice AND her cabbage

Публикация, споделена от Lizzo (@lizzobeeating) на

срещу lizzo бодишеймърите
Сподели
Свързани новини