Wishlist
Gianni Romano & Emanuele Esposito ft. Helen Tesfazghi
Gianni Romano & Emanuele Esposito ft. Helen Tesfazghi
It's Not Right
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Gigi Hadid и Zayn Malik станаха родители

Gigi Hadid и Zayn Malik станаха родители

24 Септември 2020
Gigi Hadid и Zayn Malik станаха родители

Gigi Hadid и Zayn Malik станаха родители. Гордият татко потвърди в Twitter, че половинката му е родила първото им дете. “Нашето малко момиченце е тук, здраво и красиво”, написа той в акаунта си към снимка, на която държи ръчичката на бебето.

“Да се опитам да опиша с думи как се чувствам в момента би било невъзможна задача. Любовта, която изпитвам към това малко човече, е необяснима. Благодарен съм, че я познавам, горд съм да мога да я нарека своя и отново благодарен за живота, който ще имаме заедно”, продължава щастливият изпълнител. Малко след него Gigi също качи черно-бяла снимка с ръцете на бебето и на Zayn.


“Нашето момиченце се присъедини към нас през уикенда и вече промени целия ни свят. Толкова съм влюбена”, написа към кадъра майката. Hadid потвърди, че е бременна от Malik на 30-и април в интервю в шоуто на Jimmy Fallon, няколко дни след като тайната беше разкрита от медиите.


Миналата седмица бащата на модела Mohamed Hadid публикува в Instagram трогателно писмо за внучката си, с което предизвика слухове, че бебето се е родило: "Здравей малко внуче, това съм аз, сърцето ми е изпълнено със щастие. Пожелавам ти слънцето и луната, пожелавам ти щастие. Знай, че дядо винаги е наблизо, ще направя всичко за теб, миличко. Когато разбрах, че си на път, се усмихнах и избърсах сълзите си. Просълзих се, защото знаех, че сърцето ми винаги ще ти принадлежи".

станаха родители gigi hadid zayn malik
Сподели
Свързани новини