Wishlist
Jawsh 685 x Jason Derulo
Jawsh 685 x Jason Derulo
Savage Love (Laxed - Siren Beat)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / ARTi и Криси Дончева ще стават родители

ARTi и Криси Дончева ще стават родители

28 Декември 2020
ARTi и Криси Дончева ще стават родители

ARTi и Кристина Дончева ще стават родители, стана ясно от серия публикации, които младите артисти споделиха рано тази сутрин в социалните мрежи. На две снимки в Instagram, в профила на ARTi, виждаме неговата любима с коремче, на което има панделка и текст "❗️Ще ставам БАЩААА❗️???????? ????Най-хубавият подарък, който съм получавал през живота си!!!???????? Благодаря ти @krisidoncheva".


В YouTube профила на ARTi давамата артисти разказват за щаслтивия подарък в над 5-минутно видео, озаглавено "ЩЕ ИМАМЕ БЕБЕ". В клипа те разкриват повече подробности за бебето. Те споделят "... и просто преценихме, че трябва да ви споделим и да го изживеем и с вас това нещо. Така че това видео е изцяло за вас и за нашето бебе... След време като се роди и като стане голямо ще гледа и ще каже "Мале, мамо, тате, вие колко сте били смешни и сте правили видеа в YouTube и аз съм бил там в корема и ти ще го видиш. Еее, колко яко!".

На финала на видеото ARTi се обръща към любимата си и всички фенове "Така че приятели, явно тази година съм слушал много, за да имам такъв страхотен, не само коледен, а и като цяло толкова як подарък. Бебче, благодаря ти! Ти си невероятна жена, наистина!"

Криси пък допълва "Ако знаете как плака като разбра, колко беше смешен. Аз не съм те виждала така... Даже като ми предложи брак не беше толкова страшно."


Екипът на радио и телевизия The Voice пожелава много хубави, щастливи и красиви моменти на младото семейство и бебето, което скоро очакваме да се роди!


*Снимка: Instagram/@artiom_

стават arti криси дончева родители
Сподели
Свързани новини