Wishlist
Начало / Новини / Gerard Pique е много щастлив след раздялата с Shakira

Gerard Pique е много щастлив след раздялата с Shakira

24 Март 2023
Gerard Pique е много щастлив след раздялата с Shakira

Gerard Pique коментира раздялата с бившата си половинка Shakira.

В интервю за El Pais публикувано в четвъртък. бившият футболист сподели, че се фокусира върху детето си след раздялата си с певицата. 

Shakira и Gerard имат две момчета: осемгодишният Sasha и десетгодишният Milan.

"Всеки има задължението да се опита да направи най-доброто за децата си...Да ги защити", казва Gerard. "Това е работата на всеки родител. Фокусирам се върху децата и това е моята работа като баща."

Макар че не сподели в какви отношения са с бившата си, той потвърди, че е много щастлив в новата си връзка със студентката Chia Clara Marti

"Правя това, което искам. Преди да умра, искам да погледна назад и се надявам винаги да съм правил това, което желая. Искам да бъда верен на себе си. Няма да харча пари, за да си изчистя имиджа. Хората, които обичам и ме е грижа за тях, са тези, които ме познават. Останалите не са важни...Изразходвам енергията си като съм с любимите ми хора и давайки им това, което имам. Много съм щастлив. Имаше промени в живота ми и знам как да запазя щастието си. "

През юни миналата година Gerard и Shakira обявиха раздялата си след 10 години заедно. В прессъобщение те обявиха: "За доброто на нашите деца, които са най-големият ни приоритет, ви молим да уважите личното ни пространство."

shakira gerard pique
Сподели
Свързани новини