Wishlist
Начало / Новини / Gerard Pique нападна Shakira и феновете ѝ

Gerard Pique нападна Shakira и феновете ѝ

04 Април 2023
Gerard Pique нападна Shakira и феновете ѝ

Gerard Pique се е научил да не обръща внимание на хората, които го критикуват заради това, че е изневерил на Shakira

През изминалия уикенд, бившият футболист даде интервю за Gerard Romero, в което сподели как се справя с критиката откакто се раздели с колумбийската изпълнителка през юни 2022.

"В началото беше зле и се стигна до там, че позволих това да ми повлияе, идеше ми да се хвърля от скала", признава той.

Pique добави, че 95% от проблемите на хората идват от това, че се интересуват от неща, които не са особено важни. Според него, единственото нещо, за което си заслужава човек да се тревожи, са сериозни здравословни проблеми, семейството и връзките. 

Въпреки това, неговата връзка със Shakira се оказа обект на спор, след като двамата се разделиха след 11 години заедно. По-късно стана ясно, че той е имал афера с моделката Clara Chia Marti, а феновете побързаха да го разкритикуват в социалните мрежи. 

"Бившата ми е латиноамериканка...не можеш да си представиш какви коментари получих от нейните фенове. Милиони варварства!", сподели той пред Romero по време на интервюто. "Но не ми пука за това. Честно, наистина не ми дреме, защото не ги познавам. Тези хора нямат никакъв живот, защо да ми пука? Никога няма да ги срещна, те са като роботи, сещаш ли се?"

36-годишният футболист твърди, че безгрижието му е здравословно, защото ако човек се интересува от хорското мнение, то той е мъртъв.

"Искат да се тревожиш и когато се вържеш, те печелят. Трябва да им покажеш, че не ти пука, защото това ги вбесява повече."

След интервюто, много хора, включително самата Shakira, обвиниха Pique в ксенофобия заради това, че е нарекъл латиномаериканците "варвари". 

Междувременно Shakira напусна Барселона заедно с децата си и замина за Маями, където смята да започне нов живот далече от бившия си. 

gerard pique
Сподели
Свързани новини