Wishlist
Начало / Новини / Galantis, David Guetta & Little Mix в общ проект

Galantis, David Guetta & Little Mix в общ проект

21 Май 2021
Galantis, David Guetta & Little Mix в общ проект

Световноутвърденият колаборативен проект Galantis, хитовият DJ и продуцент David Guetta и глобалните супер попзвезди Little Mix обединиха сили за новия сингъл “Heartbreak Anthem”.


Експлозивната колаборация пристига успоредно с креативно и стилно музикално видео, режисирано от Samuel Douek, който работи с Little Mix и за визуализацията към “Confetti”“Heartbreak Anthem” смесва веселата продукция на наелектризиращите продуценти с безупречното звучене на една от най-успешните женски банди в света. 


"Работим по ‘Heartbreak Anthem’ над година! Всичко започна с акордна прогресия в студиото в Лондон точно преди пандемията. Както много колаборации в това време и тази се случи с дистанционна работа, която напредваше с месеците.  Изпращахме стерео звукозаписи напред-назад от Лондон до Лос Анджелис, от Стокхолм до Париж. С David говорим за съвместна работа от много време, а с уникалните и силни вокали на Little Mix направихме този трак наистина специален.  Чудесно е , че най-сетне го показваме на света!“ - сподели по повод песента Christian Karlsson (Galantis).



Снимка: YouTube @Galantis


little mix david guetta galantis общ проект
Сподели
Свързани новини