Wishlist
Начало / Новини / Dua Lipa, Rita Ora и Ellie Goulding в общ проект

Dua Lipa, Rita Ora и Ellie Goulding в общ проект

23 Април 2020
Dua Lipa, Rita Ora и Ellie Goulding в общ проект

Dua Lipa, Rita Ora и Ellie Goulding се събират за записа на благотворителна песен. Певиците ще участват в кавър версия на сингъла на Foo Fighters “Times Like These” като част от специално предаване на BBC Radio 1, което ще се излъчи днес.

Заедно с триото ще пеят още 20 звезди, сред които Sean Paul, Bastille, Hailee Steinfeld, 5 Seconds of Summer, Chris Martin, Yungblud, Anne-Marie, Mabel и Jess Glynne. Песента ще има и видео, в което са монтирани всички записи на вокали, направени от изпълнителите в условията на карантина.

Приходите от сингъла ще бъдат дарени на Фонда за солидарност в борбата с COVID-19 на Световната здравна организация.

"Много се гордея, че успяхме да се обединим, за да запишем тази песен и нямам търпение всички да я чуят. Мисля за всички вас по света в този труден момент. Обичам ви”, казва Lipa в изявление.

"За мен е чест да се присъединя към този страхотен състав", допълва Goulding. "Сега повече от всякога е важно да не забравяме ценната роля, която всеки от нас може да изиграе, за да дадем надежда, смелост и сила един на друг. Надявам се тази песен да внесе утеха в тези трудни времена”.

Специалното радио предаване ще се състои дни след британската версия на мащабния концерт “Един свят: Заедно вкъщи” в неделя вечерта, когато звезди като Paul McCartney, Elton John, the Rolling Stones, Little Mix и Tоm Jones пяха от домовете си и от звукозаписните си студиа в чест на здравните работници и всички други служители на първа линия по време на пандемията от COVID-19.

Снимка: Twitter - BBC Radio 1




dua lipa общ проект rita ora ellie goulding
Сподели
Свързани новини