Wishlist
Начало / Новини / Future разкри подробности за новия си албум "Life Is Good"

Future разкри подробности за новия си албум "Life Is Good"

09 Април 2020
Future разкри подробности за новия си албум "Life Is Good"

Future разкри подробности за новия си албум в интервю за американско хип-хоп списание. Рапърът заяви, че заглавието на сингъла му с Drake "Life Is Good" всъщност е и названието на новата му музикална колекция.

"В него се говори за живота, за това да си добър и просто да се наслаждаваш на живота", обяснява за дългоочаквания си проект Future. "Има толкова много трагедии и катастрофи, и всичко, което се случва по света. И ти искаш да се наслаждаваш на живота си, докато го имаш. Събуждаш се, дишаш, искаш да поемеш на един дъх всичко и да си благодарен за всеки момент на тази земя, за всеки миг, в който си жив".

Тракът "Life Is Good" се изкачи до второто място с американската класация за сингли и в момента е на пета позиция.

За албума Future каза още, че той го "определя на творческо ниво" и ще бъде основополагащ за кариерата му.

"С албума преминавам на следващото ниво и извън стереотипите, но в същото време оставам верен на моите истински фенове и на моята основна публика", обяснява рапърът. "Пробвам нови неща. Искам да бъда верен на себе си, но и на феновете ми и просто да им дам добър проект, страхотен проект, който да могат да слушат, но и такъв, от който различни артисти да могат да черпят вдъхновение, да създават, да получават нови идеи... един монолитен, завършен албум".

"Life Is Good" е наследник на излезлия миналата година "The WIZRD". Дата за премиерата все още не обявена, но вероятно ще е скоро, защото пролетния брой на списанието вече факт.



*Снимка: Instagram/@future

good новия албум разкри подробности future life
Сподели
Свързани новини