Wishlist
Начало / Новини / FRIENDS отново заедно след 17 години

FRIENDS отново заедно след 17 години

28 Май 2021
FRIENDS отново заедно след 17 години

Вчера, 27-ми май, кастът на сериала FRIENDS се събра за дългоочаквания специален епизод. Припомняме ви, че шоуто трябваше да се състои преди повече от година, но беше отменено заради пандемията. 

По време на почти двучасовия епизод Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Corteney Cox, Matt LeBlanc, David Schwimmer и Matthew Perry посетиха сета, на който сериалът се снимаше от 1994г. до 2004г. 

Епизодът беше изключително емоционален - в него видяхме не само първата среща на приятелите от 17 години насам, но и специални гости, които допринесоха за страхотния дух по време на шоуто. Някои от тях бяха супермоделът Cara Delevigne, мегазвездата Justin Bieber, носителката на награди Grammy Lady Gaga и много от гост-звездите, участвали в сериала. 

Водещ на събитието беше James Corden, който с невероятното си чувство за хумор се вписа страхотно в цялостната атмосфера.

С носталгия шестимата приятели разказаха за моменти от снимките, които досега не бяха известни на аудиторията, както и за случки от личния си живот, свързани със сериала. 

Едно от най-големите разкрития на вечерта беше, че Jennifer Aniston (в ролята на Rachel) и David Schwimmer (в ролята на Ross) наистина са имали чувства един към друг по време на снимките на първия сезонПо сценарий Ross и Rachel имат изключително сложна връзка, в която ту се събират, ту се разделят. Оказва се, че това не е било толкова далеч и от истинския им живот. 

В края на епизода, със сълзи на очи, Courteney споделя, че такова събиране повече никога няма да се случи.

Въпреки това сме спокойни, знаейки че връзката между шестимата приятели е останала непокътната през всички тези години, а ние винаги можем да изгледаме сериала още един път. 


Снимка: Facebook@Friends(TVshow)

friends отново заедно след години
Сподели
Свързани новини