Wishlist
Начало / Новини / Rihanna и A$AP Rocky заедно на Коледа

Rihanna и A$AP Rocky заедно на Коледа

29 Декември 2020
Rihanna и A$AP Rocky заедно на Коледа

Rihanna и A$AP Rocky са били заедно на Коледа. Според източник на Entertainment Tonight двамата са били със семейството на певицата в Барбадос за празника и това е била "очаквана стъпка" във връзката им.  

"Да бъдат заедно на Коледа беше очаквана крачка за Rihanna и A$AP. Двамата се познават отдавна като приятели и колеги, заради което се разбират чудесно, лесно им е да пътуват заедно и изобщо да съвместяват ежедневието си. Двамата винаги са си прекарвали добре и изглеждат много влюбени", казва източникът на медията.

Както е известно, Rihanna е родена и израснала в Барбадос, откъдето е и бащата на Rocky. Слуховете за връзката между певицата, бизнес дама и модна икона и рапъра започнаха да се разнасят от началото на годината, а през юли станаха особено упорити, когато A$AP се включи в рекламната кампания на новата козметична марка на Rihanna. 

Самите звезди не са коментирали отношенията си, но световните издания потвърдиха, че двамата са двойка в началото на декември, когато папараци ги заснеха на вечеря в Ню Йорк. 

*Снимка: Facebook

заедно aap rocky rihanna коледа
Сподели
Свързани новини