Wishlist
Sevdaliza with Pabllo Vittar & Yseult
Sevdaliza with Pabllo Vittar & Yseult
Alibi
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Fred Again.. издава новия си албум "ten days"

Fred Again.. издава новия си албум "ten days"

11 Септември 2024
Fred Again.. издава новия си албум "ten days"

Говорейки за новия албум, Fred казва:

„Това са десет песни за десет дни. Имаше много луди моменти през последната година, но разбрах, че почти всички, от които бях най-силно впечатлен, бяха наистина много малки тихи интимни моменти. някои от тях са като най-радостните неща, които някога съм изпитвал, а някои не са това. и за някои от дните не искам да говоря много, защото не съм единственият човек, за когото денят е бил важен, ако това има смисъл...“

Приносът към „ten days“ идва от Obongjayar, Jozzy, Jim Legxacy, Sampha, SOAK, Anderson .PAAK, CHIKA, Duskus, Four Tet, Skrillex, Joy Anonymous, Emmy Lou Harris, The Japanese House и Scott Hardkiss.

Издаването на „ten days“ следва одобрените от критиците хедлайн изпълнения на Fred на фестивала в Reading и Leeds през август, в който той стана първият денс/електронен изпълнител, който някога е бил хедлайнер на фестивала.

Fred again.. ще се завърне в Северна Америка за своето турне по местата, където никога не е бил, като включва дати в градове, като Денвър, Сиатъл, Детройт, Бъфало, Торонто и други през септември и октомври. 

Вижте траклиста на ‘ten days’:


adore u
ten
fear less
just stand there
places to be
glow
i saw you
where will i be
peace u need
backseat

The Voice – We Love Music! 

fred again...
Сподели
Свързани новини