Wishlist
The Weeknd ft. Madonna & Playboi Carti
The Weeknd ft. Madonna & Playboi Carti
Popular
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Finneas и Billie Eilish изнесоха специален онлайн концерт

Finneas и Billie Eilish изнесоха специален онлайн концерт

24 Април 2020
Finneas и Billie Eilish изнесоха специален онлайн концерт

Братът и сестрата суперзвезди Finneas и Billie Eilish изнесоха специален онлайн концерт от дома на музиканта. По този начин те се включиха в инициатива, която подкрепя дребния местен бизнес, засегнат от икономическата криза, предизвикана от мерките за ограничаване на заразата с коронавирус.

Между песните двамата разговаряха, а в една от тези паузи Eilish разказа за танцовото студио, което на практика я е насочило по пътя към славата.

Finneas и аз израснахме като танцьори, но когато влязох в тази компания нещата минаха на следващото ниво. Ходих на състезания, целият ми живот беше танц. Имах един учител, Fred, който още е там, и е страхотен. Той знаеше, че с Finneas правим музика... Поиска да направим песен, за която да измислим хореография, всичко това за представлението в края на годината. Попитах го как да звучи и той каза "Не знам, както искате, нещо алтърнатив или каквото и да е", разказа Billie.

Въпросната песен, която Billie и Finneas завършват до следващия ден, е “Ocean Eyes”, която се превърна в първия вайръл хит на Eilish след като тя я качи в SoundCloud през октомври 2015 г. Тогава тя е само на 13 години, а Finneas на 18 г. След официалното й издаване, "Ocean Eyes" се продава в 3 милиона копия. Тогава обаче Eilish дори не подозира накъде ще тръгне животът й благодарение на тази песен.

“Всъщност не мислехме да я пускаме официално. Просто си казахме "Хей, това е лесен начин да им пратим линк. Защо не я качим в SoundCloud" и пратихме линка на Fred и той каза "Страхотно", и тя се превърна в нещо голямо. И така, ето ни днес. Това танцово студио на практика има заслугата за началото на това кариерно пътуване, затова ги обичаме много. Невероятни са. Промениха живота и на двама ни", казва Eilish.

Благотворителният концерт на Billie и Finneas беше истинско семейно събитие. Освен разкритието за танцовия център, Finneas изпълни и две от неговите солови песни, а майката на двамата, Maggie Baird, също се появи пред камерата, за да разкаже за своята веган благотворителна инициатива, насочена към подпомагане на екологичните дребни производства и ресторантите, предлагащи здравословна и екологично чиста храна.

Концертът на Finneas и Billie ще е достъпен онлайн за седмица, до следващия. Онлайн поредицата стартира миналия месец с Dave Matthews, а през последните седмици участваха Аlicia Keys, фронтменът на OneRepublic Ryan Tedder и кънтри звездата Luke Bryan.





Снимка: Instagram






концерт billie eilish онлайн специален finneas изнесоха
Сподели
Свързани новини