Wishlist
Начало / Новини / Enisa сподели най-новия си сингъл „What Would You Do“

Enisa сподели най-новия си сингъл „What Would You Do“

02 Август 2023
Enisa сподели най-новия си сингъл „What Would You Do“

Базираната в Бруклин певица Enisa сподели най-новия си сингъл “What Would You Do”. Песента излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България. Енергичният танцов сингъл е придружен от жизнерадостно  видео.

“What Would You Do” идва след нейното откриване на “Best F'n Night of My Life Tour” на Bebe Rexha, със спирки в Ню Йорк миналия месец с наскоро издадения ѝ сингъл “Blame It On Me” (2,2 милиона гледания) и сътрудничество с Galantis & JVKE за "Fool 4 U." Тя също така наскоро си сътрудничи с английски диджей и продуцент на електронна музика Riton за „Love“. Enisa вече е и лице на програмата Program и е домакин на събитието в партньорство с MTA. Кампанията има за цел да донесе радост на нюйоркчани и да подчертае всички прекрасни таланти, които правят изпълнения по улиците на Ню Йорк в метрото, за тяхната версия на American Idol за изпълнители в метрото. 

„Тази песен е специална за мен, защото я написах, когато бях уязвима. Не исках да напиша сантиментална песен, а вместо това денс песен с по-дълбоко значение, която можете да почувствате, като я слушате“, казва Enisa. „What Would You Do“ означава да осъзнаеш, че имаш силата да се противопоставиш на това, да се отнасят с теб по-малко, отколкото заслужаваш. След моето денс сътрудничество с Galantis & JVKE бях развълнувана да споделя собствения си поглед върху денс сингъла, като това ме прави вярна на моите корени от Близкия изток! Това е силно енергичен летен завладяващ химн, на който всеки може да танцува и наистина да се чувства добре, слушайки го!"

enisa
Сподели
Свързани новини