Wishlist
Начало / Новини / ENISA с ексклузивно интервю за The Voice: Подготвям песен с Galantis

ENISA с ексклузивно интервю за The Voice: Подготвям песен с Galantis

Изпълнителката, която възроди класиката на Tarkan говори пред Мари-Никол

19 Февруари 2023
ENISA с ексклузивно интервю за The Voice: Подготвям песен с Galantis

В интервю за The Voice, изгряващата звезда Еnisa разказа за сингъла си "Just A Kiss". Парчето, което излезе през 2022 г. , стана хит в социалните мрежи, а официалният клип вече има над 8,6 милиона гледания в YouTube.

Enisa започва кариерата си с кавъри, които качва в YouTube, а през 2020 подписва с престижната звукозаписна компания Atlantic Records

"Just A Kiss" е модерна интерпретация на хита на Таркан "Kiss, Kiss" от 1997. За сингъла Enisa споделя:

"Аз харесвах  неговата песен докато растях,  харесвам мелодията  на припева и казах на моите продуценти, че искам да използвам песента искам да направя моя собствена интерпретация. И взехме  мелодията от припева на Таркан и направихме всичко останало различно и направихме друга версия. В припева пея различни неща от това, което Таркан пее, но запазихме мелодията. И когато моите хора чуха припева им напомни за тяхното детство и за песента на Таркан и запазихме това „Муа“, защото е много закачливо. И съм много щастлива от песента и начина, по който я развихме и от обратната връзка, която получих от хората. Това ме прави много щастлива."

Enisa разкри още, че работата по проекта е отнела едва половин ден и обеща поне още няколко нови песни:

"Всъщност подготвям да пусна 4 нови песни до лятото, ще се опитам да подготвя най-доброто, което да пусна. Нова песен – всеки следващ месец. Имам и няколко колаборации, които се задават междувременно. Ще бъде музика, до края на годината няма да се спра."

Певицата сподели, че едно от парчетата ще е в колаборация с шведското DJ дуо Galantis.

Интеврюто гледайте в секция "предавания", както и в профила ни във Vbox7.

интервю ексклузивно enisa just a kiss
Сподели
Свързани новини