Wishlist
Начало / Новини / Elton John ще бъде домакин на “концерт от хола”

Elton John ще бъде домакин на “концерт от хола”

30 Март 2020
Elton John ще бъде домакин на “концерт от хола”

Elton John домакин на “концерт от хола” следващата неделя. Британската музикална легенда организира събитието, което ще се проведе в неделя, 29-и март. Едночасовото шоу ще бъде излъчено по американска телевизия и е в чест на здравните работници, местните герои и всички други хора, които са на първа линия в борбата с коронавируса в САЩ. Сър Elton е поканил за участие Billie Eilish, Mariah Carey, Billie Joe Armstrong от Green Day, Alicia Keys, Backstreet Boys, Tim McGraw и други, като всички те ще пеят от домовете си, защото и знаменитостите спазват правилата за физическа дистанция, които помагат за забавяне на разпространението на COVID-19.

Другата цел на концерта е благотворителна - участниците в него призовават да се дарят средства на две фондации, които доставят храна на бедни и нуждаещи се хора, както и на семейства, изпаднали в тежки финансови затруднения заради мерките за превенция на коронавируса.

На следващия ден по друга телевизия ще се излъчи и специално издание на шоуто на комика James Cordеn, заснето в гаража му. Музикални гости ще се включват с изпълнения от различни части на света - Billie Eilish и нейният брат Finneas, както и John Legend ще пея от Лос Анджелис, к-поп бандата BTS - от Южна Корея, Dua Lipa от Лондон и Andrea Bocelli от Италия. В предаването ще се напомнят мерките за предпазване от коронавируса и ще се събират средства за благотворителни организации.

Снимка: Instagram

концерт elton john бъде домакин хола
Сподели
Свързани новини