Wishlist
Jason Derulo & Michael Bublé
Jason Derulo & Michael Bublé
Spicy Margarita
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Madonna отмени концерт в Париж

Madonna отмени концерт в Париж

05 Март 2020
Madonna отмени концерт в Париж

След инцидент на сцената, по време на който Madonna се нарани, й се наложи да отмени последната спирка от турнето Madame X, което трябваше да се състои миналата неделя.

61-гоишната певица трябваше да зарадва феновете си в Париж, но в Инстаграм профила си обясни, че не е в достатъчно добро здравословно състояние и няма да може да се качи на сцената. " Ето ме, от плът и кръв" - започва певицата да пише в Инстаграм - " Щеше да е хубаво, ако коленете не се изкълчваха и хрущялите не се късаха, ако очите ни не се пълнеха със сълзи. Но те го правят, и благодаря на Бог за това, че ни припомня, че сме хора. Преди две вечери паднах на сцената, защото един стол буквално беше издърпан изпод краката ми погрешка, и паднах на опашната си кост. Успях да се справя с шоуто си снощи, но ми беше много трудно. Мразя да разочаровам. Въпреки това, днес дори и аз разбирам, че тази счупена кукла, която се държи благодарение на превръзки и лепило, трябва да остане в леглото и да си почине за няколко дни, за да може да завърши турнето си цяла и с усмивка. Благодаря ти за разбирането, Париж!".

Madame X турнето се оказа трудно за певицата, на която се наложи да отмени 15 от 79 запазени дати в градове като Ню Йорк, Лос Анджелис и Лондон. 


отмени концерт madonna париж
Сподели
Свързани новини