Wishlist
Madison Mars ft. Little League
Madison Mars ft. Little League
New Vibe Who Dis
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Ellie Goulding отрече да е изневерявала на Ed Sheeran

Ellie Goulding отрече да е изневерявала на Ed Sheeran

05 Януари 2023
Ellie Goulding отрече да е изневерявала на Ed Sheeran

През миналия уикенд певицата Ellie Goulding отрече слуховете, че някога е изневерила на Ed Sheeran с Niall Horan.

Изпълнителката пусна видео в TikTok, в което танцува на песента "As It Was". В коментар под клипа потребител обвини звездата в изневяра. Слуховете за случилото се датират от близо десетилетие, след като Ellie беше забелязана да държи ръце с Еd Sheeran по време на наградите на MTV, само седмица след като таблоид излезе с информацията, че по-рано Goulding и Nial Horan са били видени заедно на музикален фестивал.
 

@elliegoulding

Quick boob check then we’re birthday groovin 🤣🖤

♬ As It Was - PREP

Още тогава Goulding настоя, че с Ed са само приятели: "Това, че се държа с приятелите си за ръце, не означава, че сме двойка. В такъв случай съм във връзка с много хора."

Месец след наградите обаче, Ed беше на друго мнение: "Нормалните хора не си държат ръцете, ако са просто приятели. Имахме връзка, сега сме разделени."

Слуховете се разпалиха допълнително след като през 2014 г. Sheeran пусна сингъла "Don't", в който се пее за негова връзка с певица, която приключва с изневяра. Ed така и не потвърди, дали песента се отнася за Ellie Goulding.

През 2015 г. Ellie даде интервю, в което каза:

"Излизала съм на няколко срещи с Niall, но никога не съм била във връзка с Ed. Нямам никаква идея откъде дойде тази информация и защо беше превърната в голям въпрос."

ellie goulding
Сподели
Свързани новини