Wishlist
Начало / Новини / Ellie Goulding представи новия си поп проект "Higher Than Heaven"

Ellie Goulding представи новия си поп проект "Higher Than Heaven"

08 Април 2023
Ellie Goulding представи новия си поп проект "Higher Than Heaven"

Британската звезда Ellie Goulding се завърна с петия си студиен албум "Higher Than Heaven" – енергичен поп проект, в който централно място заемат характерните вокали на Ellie. "Higher Than Heaven" е посветен на това да се наслаждаваме на живота, да обичаме страстно и включва хитовете “By the End of the Night”, “Easy Lover”, “Let It Die” и “Like a Savior”. В творческия процес участват някои от най-добрите автори и продуценти днес - Greg Kurstin (Sia, Maggie Rogers, Elton John), Jessie Shatkin (Charli XCX, Years & Years), Koz (Sam Ryder, Madonna, Dua Lipa) и Andrew Wells (Halsey, Yungblud)

"Толкова се радвам, че най-накрая мога да споделя новата си музика със света. "Higher Than Heaven" не е направен на базата на лични преживявания и беше толкова освежаващо да не преминавам отново през всичко, което ми се е случило.   Надявам се всеки да вземе нещо положително от "Higher Than Heaven" - искам докато слушат този албум, хората да танцуват и да се влюбят един в друг, в живота и в самите себе си, " споделя Ellie. 

По-рано тази година Ellie се качи отново на сцената на лондонската зала KOKO в Камдън, където завладя публиката със сет, състоящ се от предишните ѝ хитове, последните сингли и ексклузивна нова музика от "Higher Than Heaven". През есента Ellie тръгва на европейското си турне, което ще започне на 16 октомври в Дъблин. 
Наред с невероятната си музикална кариера, тя е и дългогодишен активист и филантроп, който използва платформите си, за да ангажира младите хора с проблемите в света днес. През 2017 г. Goulding получи наградата New Voices на ООН и като признание за нейната отдаденост стана посланик на ООН за околната среда. Goulding бе избрана за тазгодишния носител на наградата TIME100 Impact Award, а скоро след това обяви, че е и представител на организацията за защита на дивата природата WWF (Worldwide Fund for Nature).

ellie goulding
Сподели
Свързани новини