Wishlist
Playmen ft. Klavdia
Playmen ft. Klavdia
Movin' Too Fast
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Ellie Goulding: "Добра съм в писането на поп песни"

Ellie Goulding: "Добра съм в писането на поп песни"

10 Април 2023
Ellie Goulding: "Добра съм в писането на поп песни"

Ellie Goulding призна, че е добра в писането на поп песни.

36-годишната изпълнителка, която през годините експериментираше с различно звучене, сподели, че поп музиката е бягство от реалността. 

"Признавам нещата, в които съм добра, и всъщност съм добра в писането на поп песни. Правила съм класически албум, правила съм електронна музика и редовно пея за продуценти като Four Tet. Има толкова много жанрове музика, които съм изследвала, но наистина обичам да правя големи поп парчета, които чувате по радиото. Забравяме, че целта на поп музиката е бягството от релаността. Разбрах, че много от песните, които ме правеха щастлива, когато бях по-млада, са тези, които ме караха да танцувам. Не знаех значението на текстовете, но си ги пеех въпреки това."

Хитмейкърката добави, че не е било нейна цел да направи албум чрез който хората да забравят за проблемите си, но определя новия си запис като нужен след пандемията от Ковид-19.

"Не направих умишлено албум, на който хората могат да танцуват и да забравят за проблемите си, но това ни беше нужно след като минахме през наистина откачени времена. Първият ми албум "Lights" беше толкова анализиран, че ме накара да мисля, че трябва да направя нещо, което не усещам инстинктивно. Написах всичките тези песни сама, затова хората предположиха, че трябва да са дълбоки и значими. Много от парчетата бяха посветени на мои преживявания, но албумът също така беше любовно писмо към електронната музика, с която съм израснала."

Петият албум на Ellie е озаглавен "Higher Than Heaven" и излезе на 7 април.

ellie goulding
Сподели
Свързани новини