Wishlist
Начало / Новини / Eliza Rose се завръща с „Better Love“

Eliza Rose се завръща с „Better Love“

09 Март 2023
Eliza Rose се завръща с „Better Love“

Двукратно номинираната за наградите "Brit" - Eliza Rose се завръща, за да сподели дългоочаквания си „B.O.T.A.“ с продължение, наречено „Better Love“. Продуциран от Mura Masa, този вдъхновяващ и зашеметяващ сингъл в гаражен стил е с премиера от Zane Lowe в Apple Music 1 и е включен в New Music Daily в Apple Music и пристига точно навреме за пролетта. Сингълът излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България.

Слънчевото време, на което да карате със свален покрив, Eliza Rose дава на слушателите възможност да подскачат, като демонстрира уменията си за писане на песни и прави хипнотизиращи вокали.

Говорейки за сингъла, Eliza Rose казва:

Исках да създам нещо малко по-различно от „B.O.T.A“. Гаражният стил беше едно от първите ми въведения в електронната музика, така че беше наистина важно за мен да го представя в репертоара си. Говоря много за произхода си от британската работническа класа и тъй като гаражния стил музика е британски жанр, исках едновременно да хвърля светлина върху тези различни части от мен, използвайки идиоми и поговорки като „Ако човек реши да направи нещо, той трябва напълно да се отдаде на това.“ Обичам английската литература и разказването на истории и знам, че всеки може да се свърже с истории за любов и разбито сърце, така че исках да изследвам както своята уязвимост, така и съвременната женска сила. Дами, не можем да бъдем взети за глупави!

Британката е номинирана за „Най-добро танцово изпълнение“ и „Песен на годината“ за нейния номер 1 сингъл „B.O.T.A. (Baddest Of Them All)”, след като придоби популярност, като беше завъртян в DJ сетовете на фестивала в Гластънбъри миналия юни и впоследствие стана хит в Tik Tok (8 милиарда гледания), вече платинено сертифицираната песен (в Обединеното кралство, Ирландия и Австралия) оглави класацията за сингли в Обединеното кралство за две последователни седмици по време на 8-седмичен престой в топ 10, в исторически ѝ успех, като първата жена диджей, достигнала номер 1 след „It Feels So Good“ на Sonique през 2000 г. Стриймвано над 160 милиона пъти само в Spotify и спечелвайки одобрението на критиците от The Guardian, Pitchfork, NME, The Fader и много други, Eliza се утвърди като един от най-вълнуващите пробивни изпълнители на 2023 г. с допълнителни признания от Dazed, British Vogue и The Face. Тя беше номинирана за „Най-добро танцово/електронно изпълнение“ на наградите MOBO за 2023, където свири в исторически момент заедно със Sonique и Sweet Female Attitude и заедно с Interplanetary Criminal спечели наградата за „Най-добра песен“ на DJ Mag Awards.

 

eliza rose
Сподели
Свързани новини