Wishlist
Начало / Новини / Lizzo: "Уморена съм да се обяснявам непрекъснато"

Lizzo: "Уморена съм да се обяснявам непрекъснато"

01 Юни 2023
Lizzo: "Уморена съм да се обяснявам непрекъснато"

Lizzo се оплака в серия от публикации в Twitter, че отново е станала жертва на тормоз заради килограмите си. 

В сряда Lizzo сподели скрийншот на язвителна публикация, в която потребител ѝ се подиграва, защото е дебела.

 "Влязох в платформата и ето това са гадостите, които виждам за себе си ежедневно", пише Lizzo. "Започвам да мразя света. После някой в коментарите написа, че съм ядяла бърза храна. Буквално съм спряла да ям бърза храна преди много години...Уморих се да се обяснявам през цялото време и просто искам да вляза в приложението, без да виждам името си свързано с някаква глупост."

В друга публикация, звездата написа: "Любовта със сигурност не надделява над омразата в социалните мрежи...само защото съм дебела???? Нямате идея колко съм близо до това да се откажа от всички и да напусна, за да се наслаждавам на парите и мъжа ми в някоя ферма..."

Според Lizzo омразата към нея е нараснала в последните няколко месеца. За да се бори с язвителните коментари, тя заключи своя профил в Twitter

"Никога не търся името си в търсачката, тези неща излизат в началната ми страница", написа тя в сряда. "Кълна се, че просто искам да гледам клипове с танци и новини за наука и тези глупости ми излизат ежедневно..."

Преди няколко седмици Lizzo сподели:

"С напредването на кариерата ми, започнах да взимам физическата част по сериозно. Обичам да се движа, винаги съм обичала да тренирам. Смятам, че много хора виждат дебел човек и веднага предполагат, че всичко, което прави е в името на това да бъде слаб. Не се опитвам да съм слаба, не искам никога да съм слаба."

lizzo
Сподели
Свързани новини