Wishlist
Начало / Новини / Елия от 4Magic представя първата си изложба със собствени картини

Елия от 4Magic представя първата си изложба със собствени картини

21 Октомври 2020
Елия от 4Magic представя първата си изложба със собствени картини

Момиче с много таланти! Такава е Елия от 4Magic, която освен с ангелски глас, приковава погледите на жадните за творчество и с невероятните си рисунки, които ще сподели за първи път официално на самостоятелна изложба, на която в рамките на месец ще бъдат представени 25 различни композиции на 30 платна.  

Елия рисува от малка, а вдъхновение черпи от хората и пейзажите, които я заобикалят. В творчеството ѝ няма правила, сама се е научила да рисува и го прави с ръце, без да използва четки. Ателието ѝ се помещава в гаража в задния двор на дома ѝ. Техниката, която използва е изливна, с акрилни бои, а красотата ѝ се крие в това, че по време на рисуването се получават напълно неочаквани форми. 

„Резултатът от този начин на рисуване развива въображението на хората и това ме вдъхновява. Когато разливам цветовете се получава първоначално една форма, която след това видоизменям върху платното. Колкото повече се вглеждаш в дадена картина, толкова повече интересни форми откриваш в нея, точно както в небето и облаците“, споделя Елия.

На въпроса как се е решила да направи изложба, тя отговаря: „Всички картини, които съм създавала до момента, съм подарявала на близки и приятели по различни поводи. Най-голямата композиция от три картини, подарих на брат си за рождения му ден. Тогава той ме попита защо не се престраша да споделя страстта си с по-голяма група хора. Сякаш ми трябваше повече самоувереност и сега се радвам, че изложбата е факт.

Елия продължава да жъне успехи и като част от 4Magic, които вече могат да се похвалят с уникална серия от четири поредни супер успешни проекта – след „Together“ („Вечерай Радо“), „Колко ми липсваш“ и „Вселена“, последният им сингъл „XO XO“ е вече 14 последователни седмици в ТОП 10 класацията на най-излъчвани песни на български изпълнители в родния ефир. 

В момента момичетата работят по следващия си сингъл, който предстои да излезе през ноември.


*Снимка: Вирджиния Рекърдс
представя със първата 4magic елия изложба собствени картини
Сподели
Свързани новини