Wishlist
Начало / Новини / Елия от 4 Magic стартира самостоятелна кариера с авторски хит

Елия от 4 Magic стартира самостоятелна кариера с авторски хит

29 Септември 2023
Елия от 4 Magic стартира самостоятелна кариера с авторски хит

Новата песен „Облак“ е сбъдната мечта за Елия Тодорова„Дълго търсих правилната песен, която да даде начало на самостоятелната ми кариера, а това може би беше грешка... Защото когато правиш изкуство не трябва да търсиш, а да изживяваш и да го изразяваш.“

Това споделя очарователната Елия Тодорова, която феновете на хитовата поп музика познават като Елия от 4 Magic. Сега изящната Елия прави стъпка напред и е готова с първи авторски проект, създаден в партньорство с друга голяма музикална звезда - Павел Николов (Pavell & Venci Venc).

Новата песен на Елия Тодорова се казва „Облак“, а самата изпълнителка влага емоционален заряд в текста и заглавието. Облакът символизира човешките емоции-понякога буреносни, понякога мрачни и без слънце, а понякога бели и добри.

С миксът между поп музика и джаз (в записа саксофонът е изпълнен на живо от Гален Николов) „Облак“ е с доста по-различно звучене от това, което почитателите на 4 Magic са свикнали да слушат. Елия Тодорова е готова да поеме този риск и признава, че не случайно „Облак“ е изборът й за старт в соло кариерата. Новата песен я описва перфектно в човешки план и разгръща в много по-голяма степен творческия й потенциал.

„Толкова много се оприличавам на тази песен, че я усещам като част от мен. Все едно ме е чакала, за да дойде в точния момент. Искам след като чуят „Облак“ хората да погледнат към небето да се замислят за своите емоции, за това, което изпитват и което споделят с околните в ежедневието. Нека да се замислим дали не „скриваме слънцето“ точно на любимите си хора или напротив-даваме им свободата да летят.“

С „Облак“ Елия Тодорова не само стартира самостоятелна кариера, но и дава заявка за мини албум с авторски песни. Талантливата изпълнителка не крие, че повечето от тях са създадени по нейни текстове, споделяйки другата й голяма страст-писането. „Много съм емоционална и винаги нося тетрадка в себе си.- издава любимката на близо 60 хил последователи в Instagram – Една от творческите ми мечти е да издам стиховете си в книжка. Може би и това ще се случи, но първо ще очаквам с нетърпение реакцията към музиката и текста на „Облак“.

Елия Тодорова Облак
Сподели
Свързани новини