Wishlist
Начало / Новини / Спонсорирана статия: Модата в шоубизнеса - фешън вдъхновения

Спонсорирана статия: Модата в шоубизнеса - фешън вдъхновения

05 Февруари 2024
Спонсорирана статия: Модата в шоубизнеса - фешън вдъхновения

Популярността на виното е доведена до вниманието на обществеността и обществеността, особено когато става въпрос за информация ето облекло стайлинг. В това отношение ние сме част от две от първите групи – имаме знания и умения ащи такива. Това също е така: след като сте го видели, ще го видите като подарък Информацията за сайта - или не. Не, когато чуете виното от Verni, определено ще го намерите в собствената си индивидуалност.

Кои модни тенденции, са започнали от филмови знаменитости?

Преди онлайн ерата, кинолентите са вдъхновение за стила на мнозина. Хората си крадат идеи за стайлинг от аутфитите на любимите звезди от екрана. Одри Хепбърн е "виновна" за навлизането на великата малка черна рокля като вечно задължително "парче" в гардероба на дамите по света. Тя носи иконичната дреха в класиката "Закуска в Тифани". Едва ли е подозирала, колко съдбовен ще е този избор и колко гигантски отзвук ще има. Бялата рокля пък, налага незабравимата Мерилин Монро с "The Seven Year Itch". Бриджит Бардо внася естетиката на топовете с отворени рамене, Катрин Хепбърн на панталоните с широки крачоли, а Рита Хейуърт - на копринената рокля. Дженифър Бийлс във Флашданс, създава модата на суичъра с паднало рамо. Белият костюм за господата налага през 70-те Джон Траволта с "Треска в събота вечер". Създаденият от Джорджо Армани сет веднага вдъхновява безброй мъже да опитат как им стои подобно облекло. Джинсите и бялата тениска са наложени от иконата Марлон Брандо в "Трамвай наречен желание", а коженото яке - от великолепния Джеймс Дийн в "Бунтовник без кауза". Отново той, заедно с Бъди Холи и Елвис налагат модата на толкова актуалните и обичани и днес от всички обувки лоуфър, които днес имат широко място и в дамския гардероб. За авиаторските слънчеви очила пък, трябва да благодарим на Том Круз и неговия "Топ гън". 

Други популярни вдъхновители на стила

В модната история са останали още редица знаменитости, които са източник на вдъхновение при избора на визии за дамите по света. Бриджит Бардо въвежда модата на опушения грим, както и тази на балеринките. Мадона и Александър Маккуин вдъхновяват панталоните с ниска талия, Кейт Мос леопардовия принт, а Риана – на елегантните обувки, носени с чорапи. Ким Кардашиян популяризира контурирането на лицето чрез грим, което прави истинска революция. Дженифър Анистън пък, вдъхновява многобройни жени да изберат нейната популярна прическа от знаковия сериал "Приятели". Ферагамо създава толкова популярните и обичани и днес обувки на платформа, налични непрекъснато в колекциите на всички любими марки. Съвременни фешън икони има навсякъде и те неспирно влияят на модните тенденции - от Зендая и Травис Скот, през Лизо и Бела Хадид, до Емили Ратайковски и Дженифър Лопез. Въпреки непрестанните нововъведения в модния свят, има тенденции, които се повтарят и винаги са актуални. Разбира се, когато черпите идеи от популярните, основно правило е да заимствате нещата, които пасват на стила ви, а не просто да копирате нещо, защото е модерно. Минималистичното черно на Дженифър Анистън, елегантния бохо стил на Джулиан Мур, страхотните кройки на Тейси Елис Скот, цветната еклектика на Сара Джесика Паркър, готините панталони и топове на Синди Крауфорд, изчистените рокли на Брук Шийлдс, който и да е звездният стил, който ви е на сърце, не изневерявайте на себе си и преди всичко, се придържайте към собственото си разбиране за естетика. Взимайте идеи, адаптирайте за вас, изглеждайте добре и актуално!

мода обувки
Сподели
Свързани новини