Wishlist
Начало / Новини / Ed Sheeran ни изненада с нова песен - "Visiting Hours"

Ed Sheeran ни изненада с нова песен - "Visiting Hours"

20 Август 2021
Ed Sheeran ни изненада с нова песен - "Visiting Hours"

Предстоящият албум на Ed Sheeran ‘=’ (Equals) излиза на 29 октомври. Той анонсира това по време на livestream в Instagram, успоредно с корицата и пълния трак лист към музикалната компилация.

Ed ни изненада предварително като пусна и емоционалния трак ‘Visiting Hours’ с видео изпълнение

Четвъртият ми студиен албум  ‘=‘ излиза на 29 октомври и е наличен от днес за предварителна поръчка във всички платформи, на cd, плоча и касета.

Започнах да пиша и записвам този албум през 2017. Беше дълъг, дълъг процес. Преминах през любов, загуба, нов живот, тъга и всичко между това по време на целия този период от писане и чувствам, че наистина е зрял запис. Никога не съм бил по-горд с друг материал или по-развълнуван/притеснен. Следващата песен се нарича Visiting Hours, която завърших за приятеля ми Michael, който си отиде тази година. Ако поръчате предварително албум, ще получите тази песен с него, но също така тя ще е във всички платформи отсега нататък.

Още много музика се задава, но засега се надявам да сте развълнувани, колкото мен за този албум. ‘=‘ излиза навсякъде на 29 октомври" - сподели певеца.


A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos)

View this post on Instagram
нова изненада sheeran песен hours visiting
Сподели
Свързани новини