Wishlist
Calvin Harris, Ellie Goulding
Calvin Harris, Ellie Goulding
Miracle
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Ed Sheeran издаде новия си албум - Equals

Ed Sheeran издаде новия си албум - Equals

29 Октомври 2021
Ed Sheeran издаде новия си албум - Equals

Дългоочакваният четвърти студиен албум на великобританската мегазвезда Ed Sheeran най-после е факт!

Освен албума,  Ed издаде и новия си сингъл ‘Overpass Graffiti’, който е  придружен от официално видео, чиято премиера бе днес в 2pm BST (16:00 ч. българско време, бел. прев.).

Писан и продуциран от  Sheeran, Johnny McDaid и Fred Gibson (триото зад ‘Bad Habits’), ‘Overpass Graffiti’ – третият официален сингъл от албума на Ed,  ‘=’ – е опияняваща ода за поп музиката на 80-те. Официалното видео – режисирано от Jason Koenig – изследва романтизма на живеенето в настоящия момент, а Ed е изгубен в пустиня по халат преди да се впусне в приключение с новооткрити приятели.

Въплъщавайки собствените истини на  Ed, ‘=’ безпогрешно улавя интимното и всекидневното, издигайки универсалните преживявания на по-духовно ниво. 

"Equals" е четвърто допълнение към символичната серия от албуми на Sheeran, което следва плодотворната ера на албума ‘÷’ (Divide). В новата компилация Ed взима внимателни решения за живота си и хората в него, като разглежда различните степени на любов, докато в същото време обръща внимание и на реалността и кариерата си.

След завръщането си през юни, Sheeran се настани на върха на световните класации, а в Обединеното Кралство той прекара изумителните 15 седмици на No.1 в Официалната класация за сингли с  ‘Bad Habits’ и ‘Shivers’. Освен това, с помощта на скорошните си сингли, Ed постигна още един изключителен успех във Великобритания. Той се превърна в първия биртански соло артист, който заклейми 52 седмици – една цяла година – на No.1 в Британската класация за сингли, като само Elvis Presley и The Beatles са оставали на върха за по-дълго време.

Ed Sheeran ще се впусне в първия етап на турнето си ‘+ - = ÷ x Tour’ (произнася се ‘The Mathematics Tour’) през април 2022. То ще го отведе на концерти във Великобритания, Ирландия, Скандинавия и Централна Европа  (концерти в други територии ще бъдат анонсирани по-късно). 

По-късно през тази година Sheeran ще изпълни специално коледно шоу, ‘Ed Sheeran’s Merry Christmas Gathering’ в помощ на Ed Sheeran Suffolk Music Foundation’, което ще се проведе в понеделник, на 13 декември, в St John в Hackney Church, Лондон. За шанс за покупка на билети, феновете ще трябва да закупят новия албум на Ed, ‘=’ през официалния му магазин. Процесът приключва в 4pm BST в сряда, 3 ноември, а уникални кодове ще бъдат изпратени чрез имейл на всички избрани в понеделник, 8 ноември. Генералната продажба започва на 12 ноември, петък.  

новия албум sheeran издаде equals
Сподели
Свързани новини