Wishlist
Ariana Grande
Ariana Grande
we can't be friends (wait for your love)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Дъщерята на Madonna почете майка си в новия си клип

Дъщерята на Madonna почете майка си в новия си клип

11 Октомври 2023
Дъщерята на Madonna почете майка си в новия си клип

Точно навреме за старта на страховития сезон в САЩ дъщерята на Madonna, Lourdes Leon (която записва музика като Lolahol) пусна супер странното видео за нейната песен „Spelling“. Хипнотичното изпълнение, както и видеото към него, са вдъхновени от майка ѝ, нещо, което самата Leon обясни в публикация в Instagram.

„Това парче е много специално. Това е почит към вечното произведение на изкуството на майка ми „Frozen“, пише Lourdes за сингъла на майка ѝ от 1998 г., в който Madonna се превръща в ято врани и се носи над пустиня в черна рокля.

„Това парче се е появявало безброй пъти в живота ми, и ни е свързвало. Бих била нищо без жената, която ме роди. Почитам я и се надявам това да се усеща". Във видеото, режисирано от Claire Farin, което отдава директна почит на някои от сцените във „Frozen“, 26-годишната Lourdes се носи във въздуха в забулена в мъгла гора в развяваща се черна рокля, а очите ѝ са млечно бели докато тя изпълнява песента. Накрая се превръща в ято прилепи. Сингълът е продължение на дебютната песен на Leon от 2022 г. „Lock & Key“ и мини албума "Go" от същата година. Lourdes, която също е модел и танцьорка, е дъщеря на Madonna и танцьора и фитнес треньор Carlos Leon. Ражда се през 1996 г. Завършва през 2018 г. в Мичиганския университет, където учи танци.

madonna lourdes leon
Сподели
Свързани новини