Wishlist
Начало / Новини / Madonna се раздели с гаджето си

Madonna се раздели с гаджето си

27 Май 2024
Madonna се раздели с гаджето си

След една година връзка, Madonna се раздели с приятеля си. 

65-годишната суперзвезда излизаше с боксьора Josh Popper. Двамата се срещнаха чрез сина на Madonna, David Banda, който взимаше уроци по бокс от Josh във фитнес Bredwinners в Ню Йорк.

Раздялата на Madonna и Josh се дължи на забързания график на певицата. Тя тръгна на турне през октомври 2023 г., което приключи в началото на май 2024. 

"Madonna почти не се е виждала с Josh през тези месеца, защото графика ѝ е много натоварен. Нещата просто се разпаднаха", твърди източник за The Sun. "Няма лоши чувства помежду им - двамата още се харесват. В момента връзката им не изглежда осъществима и те са охладили нещата, но остават приятели."

Josh беше до Madonna, след като тя беше хоспитализирана миналото лято заради бактериална инфекция и прекара няколко дни в интензивното. 

Той се присъедини към нея на няколко международни пътувания, а през декември се появи на сцената с нея, когато тя изнесе концерт в Бруклин по време на турнето "Celebration". Двойката сподели целувка на сцената пред 14 000 души.

Madonna има два брака и две биологични деца, Lourdes и Rocco, както и четири осиновени деца - David, Mercy, и близначките Stella и Esther

The Voice – We Love Music!

madonna josh popper
Сподели
Свързани новини